Här hittar du info om vad som är på G och vad vi har gjort (fr o m mars 2013)


Zumbakryssningen 14-15/9

2013-09-14

Men förra årets erfarenheter i bagaget skulle då jag och Malin på Zumbakryssning igen. Denna gång valde vi att åka buss för sover eller vilar gör man knappast så det kan vara skönt att slippa köra :)

Tyvärr fick vi ta oss till Örebro då igen buss gick från Kristinehamn. Som tur var ute i god tid för det där med att parkera....hmmm dyrt och märklig påstigningsplats mitt på gatan vid en stolpe, så vi låtsasbesökte ett bostadsområde för ett dygn.

Matsäcken packad, för det hade vi också lärt oss: man hinner inte äta!!! Iallafall inte på lördagkvällen när man går på. Bordade båten 19:00 och 20:00 var 1 a passet bokat. Det var den Helio Faria från Brasilien, 1,5 timma tokroligt!!! Han var suverän på att t om visa samba innan han körde. Metodiskt visade han och poletten trillade så att säga ner och vips så 123 ade man så fint sååå ;)

Lite annorlunda att zumba på heltäckningsmatta i ett konferansrum.

Kvällen senare bjöd på party party tyvärr ingen livemusik med zumba ton som förra året....om det tyckte vi INTE :(

Hur som helst är det ju svårt att gå och lägga sig för dansa vill man ju!!!

 

Vi har inte sån manisk träningstanke med våra resor som många andra som lägger sig kl 22 för de ska på pass kl 09:00 ;)

Dag två hade vi 2 pass inbokat: KNZO MENDY

Inget vi gillade....

Men sen hade vi underbara söta Amina El Mallah och hennes oriental dreams. Hennes mamma är duktig magdansös runt om i Europa och hennes pappa Egyptier. I say no more :))) Hon är bara 23 år och en av sveriges ZJ dvs Zin Jammers.http://aminah.zumba.com/

Rekommenderar verkligen Zumbakryssningen, men nästa år ska vi nog studera lite närmre innan vi bokar passen, problemet är att det är så stressande för de går som smör!!! Det ska bli en kryssning 22 mars härnäst, så vi får väl se om vi kan dra iväg och hoppas fler vill hänga på :)

// Camilla vid tangetbordet